Wie zijn wij

Sport- en fitnessclub de Marsch is een club waar u ongedwongen kunt sporten en waar gezelligheid voorop staat. Jong en oud kan 7 dagen per week bij ons terecht voor (cardio)fitness (v.a. 12 jaar), groepslessen, een bezoekje aan de sauna en zonnebank of een combinatie ervan. Alles mag en niets moet.

Al bijna 15 jaar staat Sport- en fitnessclub de Marsch bekend om zijn drie K’s: Kwaliteit, Kennis, Knus. Wij vinden kwaliteit belangrijker dan een gelikte zaal en de laatste technische snufjes. Wij willen dat u zich prettig voelt bij ons en doen dan ook alles wat in ons vermogen ligt om u dat gevoel te bieden. Kom gerust een keer langs of bel voor meer informatie. Onze instructeurs helpen u graag verder. U kunt te allen tijde een of meer proeflessen volgen, zowel individueel in de fitness, als een groepsles.

Kwaliteit Kennis Knus

Onze instructeurs zijn uiteraard gekwalificeerd; een voorwaarde om als klant goed en verantwoord te worden begeleid en om als instructeur een schema op maat te kunnen maken. Tijdens een intake wordt er goed geluisterd naar uw wensen, eventuele lichamelijke klachten of beperkingen en zal het trainingsschema daarop afgesteld worden. Voor geïnteresseerden is het bovendien mogelijk de fysiotherapeut te bezoeken of de diëtiste te raadplegen.

Ook onze groepslesinstructeurs hebben de beste papieren. Zo zijn alle kinderdocenten HBO-dans gediplomeerd. Hier hechten wij veel waarde aan omdat ook kinderen persoonlijke aandacht en de juiste lesstof verdienen. Alle instructeurs en docenten volgen jaarlijks bijscholing in de nieuwste trends waardoor de lessen altijd up-to-date zijn en een uitdaging blijven. Bovendien bent u op deze manier verzekerd van kwalitatief goede en plezierige lessen.

Openingstijden

Maandag t/m donderdag
08.00 tot 22.00 uur

Vrijdag
08.00 tot 21.00 uur

Zaterdag en Zondag
09.30 tot 13.30 uur

Benieuwd naar onze prijzen?

Download het overzicht met actuele prijzen.

Ben je geïnteresseerd in ons aanbod?