Personeelsleden

Jacqueline

Jacqueline

Allround instructrice - "The Boss"

Info over Jacqueline
Ik ben Jacqueline Polling-Idsingh. In 2002 is mijn droom uitgekomen: een eigen sport/dansschool! Na de middelbare school, heb ik de vakopleiding voor de mode afgerond omdat het mijn bedoeling was de kledingzaak van mijn ouders over te nemen. Dat is er nooit van gekomen door het overlijden van mijn moeder.

Na een roerig jaar, heb ik een half jaar in Zwitserland in de horeca gewerkt. Teruggekomen ben ik in de kleding gaan werken en ’s avonds gaf ik les als invaller bij groepslessen. Sport en kleding hebben altijd een grote rol in mijn leven gespeeld, vanaf jonge leeftijd zat ik in de selectie Nederland trampolinespringen en heb daarmee vele prijzen gewonnen. Het lesgeven vond ik zo leuk dat ik de opleiding allround aerobicinstructrice (KNGU) ben gaan volgen en met succes heb afgerond. (deze opleiding is erkend door Ministerie van Sport en Jeugdzaken).

Eenmaal mijn eigen bedrijf, ben ik ook gaan lesgeven aan kinderen en heb hiervoor het diploma streetdancedocent gehaald. Naast leidinggevende ben ik op de werkvloer aanwezig als fitnessinstructrice. Ook geef ik veel groepslessen, o.a. Steps, BBB, Bodysculpting, Sh’Bam en Pilates. Lesgeven is mijn grote passie en ik maak van elke les een feest! Zoals je merkt, ben ik dagelijks aanwezig in De Marsch!

Naast mijn werk, geniet ik van mijn man, dochter en onze 2 honden. Ik vind het heerlijk om uit te gaan met vriendinnen, hapje eten en een glas wijn mag natuurlijk niet ontbreken. En, zoals de gemiddelde vrouw, ben ik gek op shoppen en alles wat met uiterlijk te maken heeft.

Noortje

Noortje

Allround instructrice/dansdocent

Info over Noortje
Ik ben Noortje Bremmers en werk hier vanaf het begin in 2002. Tegenwoordig woon ik in Assen maar ik kom oorspronkelijk uit Eelde-Paterswolde. Met veel plezier en passie geef ik Pilates, bodysculpting en steps. Om dit te kunnen geven, heb ik een sportopleiding gevolgd in Frankrijk, waar ik destijds werkte als dansdocent. De opleiding is vergelijkbaar met het CIOS. Ik ben daar afgestudeerd als allround groepslesinstructeur en streetdancedocent.

Al vanaf het begin geef ik les op maandag, dinsdag en vrijdag. Het is nog altijd even gezellig, we lachen wat af, terwijl er in de les toch flink getraind wordt.

In een ver verleden heb ik de dansacademie in Tilburg met succes afgerond, waarna ik naar Parijs ben vertrokken om daar te dansen en les te geven. Naast het dansen deed ik aan fitness om in shape te blijven en tijdens het trainen keek ik naar de groepslessen en zo werd mijn interesse gewekt. Het leek me heerlijk om als instructeur voor zo’n groep te staan, dat bleek ook zo te zijn en tot op de dag van vandaag vind ik het geweldig om les te geven. Daarnaast geef ik bij de dansafdeling van De Marsch modern aan tieners. Het is prachtig om te zien hoe de kinderen groeien, letterlijk en figuurlijk. Als hoogtepunt van het dansseizoen organiseren we een theatershow, wat erg leuk is om te doen.

Naast groepslesinstructeur/dansdocent ben ik ook vertaler Frans, taal is een hobby van me, net als lezen en muziek. Ik ben van plan nog jaren bij de Marsch te blijven, dus wie weet tot snel in een van de lessen!

Marianne

Marianne

Bodyattack instructrice

Info over Marianne
Mijn naam is Marianne en ik werk sinds maart 2014 bij De Marsch. Ik ben bevoegd aerobic-instructrice en heb daarnaast een licentie voor Bodyattack van Les Mills. Mijn functie is groepslessen-instructrice Ik werk met veel plezier bij de Marsch, met name door de fijne sfeer die er heerst. Iedereen kletst gezellig met elkaar waardoor je je meteen welkom voelt.

Mijn hobby is uiteraard sport. Binnen het sportcentrum vind ik groepslessen op muziek het allerleukst. Daarnaast geniet ik in het weekend van de voetbalwedstrijden van mijn twee jongens. Ik werk op woensdagavond van 20.00 tot 21.00 uur en op zondagochtend van 10.30 tot 11.30 uur.

Ser

Ser

dansdocent

Info over ser

Hallo mijn naam is Ser Sebico en ik ga de wedstrijdteams op mij nemen.

 Op 12 jarige leeftijd kwam ik in contact met dans en wist al snel dat ik dit voor een lange tijd wilde gaan doen. In het begin trainde ik veel op straat totdat ik een groep jongen tegen kwam die de zelfde passie hadden voor dans en zo ontstond  de crew “’Feel Your Moves”. Samen hebben we deelgenomen aan Everybody Dance Now  in 2014. 

Groeien en verkennen is iets wat ik altijd belangrijk heb gevonden. Dus ik koos ervoor om verder te gaan met mijzelf ontwikkelen in de dans. Door eigen studie, leren van verschillende meesters en dieper op dans in te gaan,heb ik mijn eigen stijl kunnen vormen.

In 2015 richtte ik Project Sedap op, een project die zich richt op danstheater.  

Mandy

Mandy

Dansdocent

Info over Mandy
Mijn naam is Mandy van Duijvenvoorde, en ik geef streetdance, urban/hip hop en Jazz bij de Marsch sinds 4 jaar.

Na de middelbare school, heb ik met succes Codarts (dansacademie Rotterdam) afgerond. Mijn passie is al sinds jaar en dag dansen, ik heb dan ook jaren als danseres gewerkt bij de top 40 band ‘Papa Di Grazzi’. Maar ik heb gemerkt dat mijn hart toch ligt bij het lesgeven. Naast het lesgeven leid ik ook de wedstrijdteams van De Marsch. We hebben 2 teams en vallen regelmatig in de prijzen. Naast mijn werk vind ik het leuk om te stappen met vriendinnen, shoppen, workshops volgen bij andere goeie dansscholen. Op dinsdag, woensdag, donderdag en vrijdag geef ik les.

 

tim

tim

Dansdocent

Info over tim

 

 

Mijn naam is Tim Braams en ik ga de lessen op vrijdag geven bij De Marsch. Ik dans vanaf mijn zevende en ben na mijn middelbare school naar de dansacademie gegaan. Ik ben daar nu twee jaar klaar en geef les bij verschillende dansscholen. Ik heb erg veel zin om jullie les te gaan geven, hopelijk hebben jullie er ook zin in!

 

Margonda

Margonda

Yogadocent

Info over Margonda
Ik ben Margonda, yogadocent bij De Marsch sinds 2014. Een van mijn passies is paardrijden, zo kwam ik er achter dat je als ruiter een soepel sterk en ontspannen lichaam nodig hebt, dat vrij is van spanning en verkramping. Ik was op zoek naar balans en bewustzijn en kwam in de sportschool met yoga in contact, eerst om mij te ontspannen zoals zoveel mensen beginnen met yoga. Na het proberen van verschillende soorten yoga voelde ik mij het meeste thuis bij de fysiek zwaardere yoga vormen als poweryoga en ashtanga. Pas als ik fysiek word uitgedaagd komt de ontspanning mentaal. Yoga is inmiddels een lifestyle.

Om mijn kennis te verbreden en inspiratie op te doen volg ik wekelijks les en regelmatig workshops bij o.a. Tony Giuliano,
Stephen Ewashkiw, Yvonne de Hoop en Wieteke van Meer. In 2014 heb ik mijn 200 uur teacher training afgerond en verder volg
ik jaarlijks E.H.B.O trainingen.

Ik zocht naar een efficiënte communicatie met mijn paard. Als ruiter wilde ik mijn lichaam beter leren beheersen en voelen.
En ik vond yoga.

Medewerkers

door | sep 8, 2016